2o4a6686
William-Davies-Treetops

Jewel tones for a home in Matlock

Vibrant jewel tones set the scene for this show home which is situated in Matlock,  a beautiful town at the edge of Derbyshire’s Peak District.

We imagined the family that lives here to have taken inspiration from interior and lifestyle store Anthropologie – eclectically mixing industrial elements with plenty of luxe. The result is funky and stylish.

The kitchen diner boasts a show stopping aged tile effect wallpaper, along with an industrial style table with brightly coloured velvet chairs.

The master bedroom has a deep blue feature wall which brightens to a teal in sunlight, with a grape headboard to pop against it while the children’s room is a homage to the local countryside with a bespoke hand-painted mural.

The home has been thoughtfully styles, with breakfast ready to be devoured in the kitchen and a sewing and crafting room on the ground floor.

          

Photography: William Davis


Have you got an upcoming project? We’d love to work with you.
Get in touch here.


 

 

Back to blog